Trappeløp på Narvik Rica Hotell i 11 juni 2013 Tirsdag kl. 1700


Innsamlingsløp for å hjelpe til Ragnar's Care Foundation


Ragnar's Care Foundation er en stiftelse som ble stiftet i 2008 i Narvik. Hovedmålet til stiftelsen er å gi leker, lese - og utviklingsmuligheter til barn. RCF har hovedsakelig fokus på Thailand. Men stiftelsen har også bidratt med penger til barnehjem i Kenya.
RCF bidrar også til å bygge barnebokbibliotek i Phanga, Thailand. RCF er med på å spre lek og glede fra Norge til andre siden av jordkloden. Vi som arrangerer Byfesten i Narvik 2013, ønsker å gi et bidrag til RCF sitt arbeid. I samarbeid med Rica hotell arrangerer vi tirsdag den 11. juni et trappeløp opp alle 19 etasjene i hotellet. Påmeldingen koster 50 kroner per person, og går i sin helhet til RCF. Mye melkesyre for lite penger – og kun 0,15 øre per trappetrinn! Tidtaking er frivillig.

Vi håper at så mange som mulig deltar. Konkurrer med deg selv, naboen, kollegaen, sjefen eller dine egne barn – god trim som gir penger til et godt formål.

Trappeløpet er en liten tyvstart til Byfesten i Narvik. Svetting, pust og pes i trappene kan etterpå byttes ut med zumbaton i Svett og Heftig i Haikjeften (se eget program).

Raskeste løper opp trappene premieres med gratis overnatting på hotellet med mulighet for å hvile slitne legger. Det trekkes også ut premier noen utvalgte løpere.

Den foreløpige rekorden opp alle etasjene er på 59,7 sekunder. Står rekorden for fall den 11. juni klokken 17:00
Sportslig hilsen
Tulin Tuncer,
For Byfesten i Narvik og Narvik Rica hotell

Kommentarer