NIKKEN

Jeg hadde veldig spesiell telefon samtale igår. NIKKEN NORGE ringte meg. For en del år siden hadde jeg tatt kontakt med Nikken for deres produkter men det ble ikke noe av fra min side. igår ringte en konsulent meg og presenterte de nye produktene. Veldig interesant. Jeg liker et par av de produktene veldig godt.




  • EQL magnetteknologi
  • Langbølget IR-teknologi
  • Lindrer, varmer og gir avspenning til en sliten rygg

  • Ryggen utsettes for større påkjenninger og belastninger enn hele resten av kroppen.

    I vår Nikken Flex-pakke får du både KenkoTherm® ryggstøtte med IR-teknologi og den fabelaktige Kenko Flex! Sammen hjelper de musklene å slappe av, og fjerner stress og belastninger.

    Med Nikkens Flex-pakke kan du gi ryggen støtte og lindring enten du er hjemme, på jobb eller når du driver med dine vanlige fritidsaktiviteter.








  • Energigivende massasje når du er på farten
  • Helhetlig magnetdekning
  • Vendbare såler som kan klippes til for perfekt passform

  • Ville du likt å få en oppfriskende fotmassasje for hvert skritt du tar? Med vårt innovative produkt kan du nemlig gi føttene dine en deilig massasje hver gang du tar på deg skoene.
    KenkoInsoles® har to lag - et strukturert, fleksibelt og slitesterkt ytterlag, og en spesialutviklet forsterkende mesh med Nikkens enestående EQL magnetteknologi. Det gjør at dette er de eneste innleggssålene som gir perfekt og konsekvent magnetdekning over hele overflaten.
    KenkoInsoles® er vendbare, og finnesr i tre størrelser for kvinner og menn. Kan klippes til for å gi perfekt passform.



  • EQL magnetteknologi
  • Slitesterk og kompakt støtdempende skumgummi
  • Tre robuste og pustende lag

  • Aktive føtter trenger støtdemping, ventilasjon og temperaturkontroll. KenkoStrides® gir føttene overlegen beskyttelse og enda mer til.
    KenkoStrides® har samme eksklusive EQL magnetteknologi som du finner i våre KenkoInsoles®, dessuten har de et mykt, slitesterkt og kompakt støtdempende skumgummi. Disse passer perfekt til mer intensive aktiviteter, og de tre robuste, pustende lagene sørger for enestående komfort og holdbarhet.
    KenkoStrides® inneholder også Nikkens langbølgede IR-teknologi - den naturlige, pustende varmen som kommer fra langbølget IR-energi - og finnes i tre størrelse for kvinner og menn. Sålene kan klippes til for perfekt passform.

    Jeg har ikke hund, men til og meg jeg likte dette.






  • Meshkonstruksjon som gir bedre ventilasjon
  • Koppertråd som forhindrer statisk elektrisitet

  • Koppertråd som forhindrer dannelsen av statisk elektrisitet
    De mikroskopiske koppertrådene i stoffet motvirker dannelsen av statisk elektrisitet. Dette forhindrer blant annet at sokkene klistrer seg til tørketrommelen.

    Y-formet hæl, polstret såle og innebygd fotbue for ekstra komfort
    Den spesiallagde hælen har et y-formet design som hjelper med å holde den på foten. Dette gir bedre passform og reduserer risikoen for at du sklir. Sokken har også en fullstendig polstret såle og en innebygd fotbue for ekstra komfort.

    Meshkonstruksjon for enda bedre lufting
    Meshen bidrar til enda bedre ventilasjon, og leder samtidig fuktighet vekk fra føttene dine til det ytre laget av stoff. Dette holder føttene dine varme om vinteren, da våte føtter raskt blir kalde.

    Langbølget IR-teknologi
    Langbølget IR-teknologi regulerer temperaturen, og gir slik ekstra komfort. De keramiske og varmereflekterene fibrene i stoffet absorberer varme fra mange kilder, for eksempel fra omgivelsene, kroppen og solen. Denne varmen reflekteres så tilbake i form av en lett varme.

    Pustende fibre
    Fibrene har også et innebygd metningspunkt som gjør at de ikke holder på overflødig varme. I stedet slippes varmen ut i omgivelsene, noe det pustende stoffet bidrar til.


    Kommentarer